Cocktail party z okazji Dnia Dziecka

Cocktail party z okazji Dnia Dziecka

Truskawkowo – szpinakowe cocktail party z okazji Dnia Dziecka oraz rozpoczynających się egzaminów zawodowych dla uczniów BS I stopnia

 w zawodzie pracownik pomocniczy obsługi hotelowej.

 

Truskawki w gorzkiej czekoladzie z pianką ptysiową,  cocktail z mleka owsianego, szpinaku i bananów oraz cocktail z truskawek, z mlekiem sojowo – waniliowym, bananami i płatkami owsianymi to menu dzisiejszego eventu dla uczniów BS I stopnia , który odbył się z okazji obchodów Dnia Dziecka w branży hotelarskiej jak i rozpoczynających się egzaminów zawodowych w Naszej Szkole. Uroczystość rozpoczęła Pani dyrektor Stefania Goździk, zwracając uwagę na odżywcze aspekty serwowanych napojów . W ramach spotkania podsumowaliśmy również przygotowanie się uczniów do egzaminów. Było smacznie i zdrowo jak i naukowo, ponieważ uczniowie mieli okazję powtórzyć sobie wszystkie ważne procedury dotyczące organizacji pracy w dziale służby pięter i w pionie gastronomicznym, a wszystko wyglądało i smakowało pysznie truskawkowo – czekoladowo i szpinakowo.

 

Zapraszamy do GALERII

Zobacz także:

BLIŻEJ RYNKU PRACY

14 listopada 2022
Spotkanie podsumowujące praktyki uczniów realizowane w okresie ferii letnich w ...
+ czytaj więcej

WYCIECZKA ZAWODOZNAWCZA DO HOTELI NOVOTEL I IBIS WROCŁAW

8 listopada 2022
Uczniowie Branżowej Szkoły I stopnia, klasa 3 a odwiedziła Hotele Novotel i I ...
+ czytaj więcej

IBIS BUDGET WROCŁAW STADION

7 listopada 2022
W październiku  i listopadzie 2022 r. uczniowie z Branżowej Szkoły I stopnia ...
+ czytaj więcej
Zmień rozmiar czcionki
Contrast