Cocktail party z okazji Dnia Dziecka

Cocktail party z okazji Dnia Dziecka

Truskawkowo – szpinakowe cocktail party z okazji Dnia Dziecka oraz rozpoczynających się egzaminów zawodowych dla uczniów BS I stopnia

 w zawodzie pracownik pomocniczy obsługi hotelowej.

 

Truskawki w gorzkiej czekoladzie z pianką ptysiową,  cocktail z mleka owsianego, szpinaku i bananów oraz cocktail z truskawek, z mlekiem sojowo – waniliowym, bananami i płatkami owsianymi to menu dzisiejszego eventu dla uczniów BS I stopnia , który odbył się z okazji obchodów Dnia Dziecka w branży hotelarskiej jak i rozpoczynających się egzaminów zawodowych w Naszej Szkole. Uroczystość rozpoczęła Pani dyrektor Stefania Goździk, zwracając uwagę na odżywcze aspekty serwowanych napojów . W ramach spotkania podsumowaliśmy również przygotowanie się uczniów do egzaminów. Było smacznie i zdrowo jak i naukowo, ponieważ uczniowie mieli okazję powtórzyć sobie wszystkie ważne procedury dotyczące organizacji pracy w dziale służby pięter i w pionie gastronomicznym, a wszystko wyglądało i smakowało pysznie truskawkowo – czekoladowo i szpinakowo.

 

Zapraszamy do GALERII

Zobacz także:

MŁODZIEŻOWA RADA MIASTA WROCŁAWIA

12 grudnia 2023
Spotkanie z przedstawicielami Młodzieżowej Rady Miasta Wrocławia w dniu 5.12 ...
+ czytaj więcej
Logo #LaboratoriaPrzyszłości

#LaboratoriaPrzyszłości

8 października 2023
W roku 2022 w ramach #LaboratoriaPrzyszłości zakupiliśmy wiele atrakcyjnych s ...
+ czytaj więcej
Uczestnicy wycieczki zawodoznawczej odpoczywają przy fontannie „Walka i Zwycięstwo”.

ŚLADAMI HISTORYCZNYCH HOTELI WROCŁAWIA

23 czerwca 2023
FECDiE im ks. M. Lutra Wrocław, 2023/06/22 We Wrocławiu Branżowa Szkoła Pi ...
+ czytaj więcej