Cocktail party z okazji Dnia Dziecka

Cocktail party z okazji Dnia Dziecka

Truskawkowo – szpinakowe cocktail party z okazji Dnia Dziecka oraz rozpoczynających się egzaminów zawodowych dla uczniów BS I stopnia

 w zawodzie pracownik pomocniczy obsługi hotelowej.

 

Truskawki w gorzkiej czekoladzie z pianką ptysiową,  cocktail z mleka owsianego, szpinaku i bananów oraz cocktail z truskawek, z mlekiem sojowo – waniliowym, bananami i płatkami owsianymi to menu dzisiejszego eventu dla uczniów BS I stopnia , który odbył się z okazji obchodów Dnia Dziecka w branży hotelarskiej jak i rozpoczynających się egzaminów zawodowych w Naszej Szkole. Uroczystość rozpoczęła Pani dyrektor Stefania Goździk, zwracając uwagę na odżywcze aspekty serwowanych napojów . W ramach spotkania podsumowaliśmy również przygotowanie się uczniów do egzaminów. Było smacznie i zdrowo jak i naukowo, ponieważ uczniowie mieli okazję powtórzyć sobie wszystkie ważne procedury dotyczące organizacji pracy w dziale służby pięter i w pionie gastronomicznym, a wszystko wyglądało i smakowało pysznie truskawkowo – czekoladowo i szpinakowo.

 

Zapraszamy do GALERII

Zobacz także:

„WZOROWY PRACOWNIK POMOCNICZY OBSŁUGI HOTELOWEJ – MOJE PRZYSZŁE STANOWISKO PRACY”

3 lipca 2022
Ogłoszenie wyników Zespół nauczycieli przedmiotów zawodowych BRANŻOWEJ  ...
+ czytaj więcej

WYCIECZKA ZAWODOZNAWCZA HASTON CITY HOTEL WROCŁAW

29 czerwca 2022
Uczniowie BS I stopnia,  klasa 1 a pracownik pomocniczy obsługi hotelowej odwi ...
+ czytaj więcej

WYCIECZKA ZAWODOZNAWCZA HOTEL PLATINUM PALACE WE WROCŁAWIU

28 czerwca 2022
W czerwcu  2022 r.  uczniowie z Branżowej Szkoły I stopnia w zawodzie pracow ...
+ czytaj więcej
Zmień rozmiar czcionki
Contrast